Op zoek naar een leuke bijverdienste

Wens jij te starten in bijberoep of als zelfstandige zonder financiële risico's? Dan kunnen wij jou helpen.
Ons vergoedingssysteem biedt iedereen grenzeloze mogelijkheden, onafhankelijk van leeftijd (minimaal 18), geslacht, opleidingsniveau, persoonlijke ervaringen en financiële achtergrond.

Dankzij ons portfolio aan kwaliteitsmerken kan je onmiddellijk aan de slag waardoor je onmiddellijk geld kan verdienen en jouw extra inkomen kan opbouwen.

Waarom starten met ons productaanbod?

Ons aanbod aan kwaliteitsmerken bestaat meer dan 30 jaar en wordt ondertussen verdeeld door meer dan 300.000 verkopers internationaal.

Wij helpen jou met op te starten, zonder risicovolle investeringen en begeleiden jou tot succes!

Ik wil meer informatie!

Wilt u ook meer tijd en financiële vrijheid?

In de voorbije 15 jaar hebben we tientallen zelfstandige verkopers geholpen met het uitbouwen van hun activiteit, zowel in bijberoep als hoofdberoep. Wil je ook dat wij je helpen met het uitbouwen van jouw financiële onafhankelijkheid?
Wil je ook minimaal 500 euro bijverdienen per maand voor enkele uren van uw tijd?

Waarom met ons samenwerken?

Wat bieden we je

  • Werk van thuis uit op jouw eigen tempo
  • 300.000 verkopers zijn jou reeds voor
  • Wij geven jou training en ondersteuning
  • Je kan eenvoudig starten
  • In jouw vrije tijd, parttime of fulltime

Bekijk hier hoe we dit
kunnen oplossen

Wat verwachten we

  • 4 uur van jouw tijd per week kan vrijmaken
  • Onafhankelijk van thuis uit wil werken
  • Interesse in welzijn, gezondheid en levensstijl
  • Enthousiast en leergierig
  • Gemotiveerd

Waarom je NU
moet starten...

Eenvoudig, eerlijk en flexibel

Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste waar je maar enkele uren per week tijd moet aan besteden? Of ben je gewoon op zoek naar een life-changer? Wij bieden jou de kans om door te groeien zonder enige financiële risoco's.

zo pakken we dat aan

Uitgebreid productportfolio

We beschikken over een uitgebreid productportfolio van kwalitatieve Health & Beauty producten. Hierdoor kan je starten zonder grondige voorkennis.

Start nu!

Wat is jouw excuus?

Er zijn geen risico's. Integendeel. Je wordt opgeleid door ervaren verkopers die je maximaal begeleiden naar jouw succes.

Wij ondersteunen jou volledig

Starten in bijberoep met LR

Mijn naam is Ludovic Gillias, ik ben geboren in 1976 en ben vader van 4 kinderen. Ik ben afgestudeerd in het leger met telecommunicatie als specialisatie.

Sinds mijn 20e ben ik zelfstandige, actief in de verkoop en coaching, al snel werd ik Sales en Area manager voor een groot bedrijf. Op mijn 30e werd ik benoemd als algemeen directeur van een beursgenoteerd bedrijf en sindsdien ben ik nog steeds aan de slag als managing director in 2 ondernemingen.

Mijn passie voor mensen, coaching en verkoop hebben mij in 2000 al gebracht in multi level marketing. Mentors en inspirators, zoals R. Kyosaki, Bill Gates en Jim Rohn, hebben mijn aandacht hierop getrokken. Het leven is simpel, het leven is mooi… en één feit is zeker, je kunt full-time werken voor een baas, maar je zou minstens part-time moeten werken aan jou dromen.

Jij mag kiezen tussen werken aan de realisatie van jou doelen en dromen of je te laten aanwerven door iemand om zijn doelen en dromen te halen. It’s up to you. Ik geloof niet in toeval! In het leven kom je de juiste mensen tegen op de juiste momenten, sommigen om jou een les te leren en sommigen om jou het pad te tonen.

Ik wil meer informatie